sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Lettukestien satoa



Tänään meillä ruokablogaajilla oli kunnia vierailla Sillä sipulin lettukesteillä. Myöhästyin bussista, jolla oli tarkoitus mennä, joten missasin tulipalon ja kukaan ei tainnut ehtiä ottaa kuvaa kuin lopputuloksesta.

Onnistuin koheltamaan kuvaamisessa sillä en saanut omasta kontribuutionasti kuin erittäin ylivalottuneita kuvia. Harmillista.

Mutta jälleen kerran voi todeta, että ruokablogaajat ovat fiksua väkeä, joiden kanssa voi keskustella monenlaisista asioista. Hupaisaa oli se, että Unelias Anna ja minä toimme täytteeksi hyvin läheistä sukua olevat reseptit. Omani on kotoisin Uudesta ruutukokista ja se oli hyvää vaikka itse sanonkin.

Tarvitset



250 g lämminsavulohta
300 g ranskankermaa
piparjuuritahnaa

Leikkaa lämminsavulohi ohuiksi tikuiksi. Lisää ranskankerma ja piparjuuritahna ja sekoita.

2 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

hyvää oli meidänkin mielestä! kiva kun pääsit tulemaan! eikä se palo nyt NIIN ihmeellinen ollut ;)

Merituuli kirjoitti...

lettukesteiltä jäi sun ja Annan tahnoja niin paljon, että söimme niitä leivänpäällisenä, pastan seassa ja "toastin" välissä. Toastit teimme vohveliraudassa - eli tahnaa kahden leivän väliin ja rautaan saamaan väriä. nam! ja kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...