maanantai 24. maaliskuuta 2008

Herkuttelua Kettulassa



Sain jokin aika sitten lahjaksi Delicardin lahjakortin ja sitä tarkastellessani päädyin valitsemaan listalta peuranpaistin ja portviinijuuston. Nämä piti alunperin käyttää setäretkellä, mutta kun setäretki peruuntui niin ehdotin Ketun keittiölle illallista ja päädyimme pääsiäiseen.



Delicardin toimitus hiukan nikotutti: peuranpaisti osoittautui savustetuksi poronpaistiksi. Hyvää se oli, ei siinä mitään, mutta ei se myöskään ollut sitä mitä olin lahjakortillani tilannut. Delicardin sivuilta löytyi kiinnostava tarjoiluehdotus ja päätimme kokeilla reseptiä.



Ketturouva toimi le saucierina ja Karhuherra ja minä apukokkeina. Alkuruoaksi Ketturouva teki hillittömän hyvää amontilladolla säväytettyä maa-artisokkakeittoa suoraan omalta plantaasilta. Jälkiruoaksi meillä oli portviinijuustoa itä-saksalaisen autoteollisuuden kera.





Poistuessani säädyttömän aikaisin suuntana koti tuli taksia odotellessa otettua muutama kuva. Pimeässä ilman jalustaa, joten kuvat ovat yhtä epäselviä kuin kuvaajakin oli, mutta kuvat silti jollain tasolla miellyttävät.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...