lauantai 5. tammikuuta 2008

Autotallikanaa



Tämäkin resepti on kotoisin Yamada-sanin kirjasta "Japanilainen keittokirja". Koska siinä on inkivääriä se ei voi olla pahaa. Ruokalajin nimi on japaniksi tori no kara-age ja minulle tulee siitä väkisinkin aina mieleen englanninkielen sana garage eli autotalli.


  • 2 broilerin rintafilettä paloiteltuna
  • ½ dl soijakastiketta
  • Pala tuoretta inkivääriä
  • Perunajauhoja
  • ½ l öljyä


Raasta inkivääri ja sekoita se soijakastikkeeseen. Mukaan voi lisätä myös valkosipulinkynnen. Marinoi broileria syntyneessä seoksessa vähintään 20 minuuttia. Kuivaa broilerinpalat ja kierittele ne perunajauhoissa.

Uppopaista öljyssä.

Ei kommentteja: